Infrakabiner för 1 person

Bastu för 1 person är en liten infrakabin som alla får plats med i sitt hem. Basturna finns i olika design och storlekar till och med under 1 kvadrat.

 

Infrakabin select för 1 person

Select infrakabin ovan är tillverkad i hemlock trä och innehar Carbon Wawe ir paneler och fullspektrum. Måttet är endast 900 x 900 mm vilket gör att den kan anpassas i alla hem. Totalhöjden är 1900 mm så den får även plats på ytor med låg takhöjd, typ källarplan.

Apollon-singel-bastu-3

På bilden ovan ser ni fördelningen av infra-panelerna.  En större täckande värmepanel bakom rygg och på en mindre på varje sida. Mot vader finns en vågrät infrapanel under bänken samt en värmepanel direkt under fötterna.

 

1 persons infrakabin

Apollon tourmaline som denna infra-kabinen  heter har precis samma infravärme-aggregat som på den tidigare bastun ”Delfi ” men har även radband med tourmaline stenar som producerar egen infraröd värme vid användning. Detta är en helt naturlig process som ger lite extra värmevågor i bastun. Apollon är även tillverkad av cederträ som är ett exklusivt väldoftande träslag.

Jade-Singel-rund-KY-05K1

Jade bastu för 1 person har en unik design med sina stora böjda glaspartier. Designen ger ett modernt intryck i en fräsch badrumsmiljö. Jade har även infraröda värmeaggregat med den senaste tekniken, IR Vitalight som genererar infraröda värmevågor redan vid startögonblicket.

 

Sauna-joy

Joy sauna, en liten bastu tillverkad i cederträ. Joy passar de som är lite längre då bastun har en totalhöjd på 2100mm. Infrakabinen är utrustad med CB Vitalight som är en energieffektiv värmevåg av den senaste tekniken av infraröd bastuvärme. Glasväggar och glasdörr gör att man får behålla sin vackra utsikt om man nu har den.

 

Sunheat-irbastu-för-1-person-4

Sunheat Infrakabin är en liten bastu med samtliga infraröda värmeaggregat. Bastun innehar både carbon wawe paneler och vitalight samt cb vitalight.Sunheat är tillverkad i cederträ och har en förmonterad stjärnhimmel i taket som kan styras i 7 olika färger.

Liten ir kabin

Infrakabin med olika ir tekniker

.

Infrakabin-Utomhus

Infrakabin för utomhusbruk. Med Sungarden bastu för 4 till 5 personer får ni en riktigt rejäl bastu som håller i många år framöver. bastun är tillverkad i 44 mm tjock granpanel och levereras i en byggsats som är enkel att montera även då det är lite fler delar än vanligt. Bastun innehar multifunktion vilket innebär att den säljs med både traditionellt bastuaggregat och med infraröda värmeaggregat.

Ir-kabin-bastusession

Vitalight- Infraröd värmeVill ni testa en infraröd bastu ?