Infrakabin för 2 personer

Bastu för 2 personer är utrymmessnål och har lite större yta än de allra minsta basturna. De passar därför bra när man är 2 personer eller lite större när man är  själv i bastun.

IR kabin Multiradiator-Infraröd

Bastun med multiradiator, innehar 3 olika infraröda värmetekniker. Snabb och effektiv bastu.

 

 

Infrakabin 110

Jade 110 har ett mått på 1100mm i bredd. Bastun har så kallat  glid-dörrar som hänger i en aluminiumskena i tak och golv. Med denna lösningen behöver man inte räkna med ett dörrblad utåtgående mått. En modern bastu med svartlackerade glasytor och med senaste infratekniken

 

 

Infrakabin Sundream

Sundream bastu i cederträ och med plats för 2 till 3 personer. En otroligt populär bastu. Med 2 böjda glaspartier i fronten ger ett modernt utseende.

 

Infrakabin wide vison

Infrakabin Wiwo Care, modern bastu med böjd glasdörr och med senaste infraröda värmetekniken.

Saltbastu-Infrakabin

Salty Sauna, precis som bastuns namn har denna infrakabinen sidoväggar med saltblock från Himalyia tillsammans med färgterapi både i tak och bakom sten. Den infraröda värme som avges kommer från den nya infra tekniken.

Apollon Infrakabin för 2

Apollon bastu med tormaline stenar och byggd i cederträ. En mycket trevlig bastu med cabon wave infrapaneler som värmekälla . Bastun är byggd för 2 personer och är mycket enkel att montera.